Hauck Runner Buggy - uitvoering voor joggers - Zwart/Neon Geel
Hauck Runner Buggy - uitvoering voor joggers - Zwart/Neon Geel

Hauck Runner Buggy - uitvoering voor joggers - Zwart/Neon Geel

133,89Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Amazon.com.be
Shopscore(60)
133,89
199,90
Gratis1 - 3 werkdagen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
168,-
Gratis1 dag

Specificaties

EAN4007923274064
MerkHauck
KleurGeel

Beschrijving

Een buggy met drie wielen die zich aanpast aan de beweegbehoefte van sportieve ouders. Met zijn grote luchtbanden slaat de runner ook buiten de gebaande paden een goed figuur. Het voorste wiel is 360° draaibaar, maar kan zo nodig ook worden vastgezet. Tegelijkertijd verrast de buggy doordat hij ingeklapt zeer compact is en bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik.

Met de runner blijf je gegarandeerd in beweging, want deze dynamische wandelwagen nodigt beslist uit om op ontdekkingsreis te gaan. De runner toont graag dat hij robuust en onderhoudsvriendelijk is en bestand tegen alle weersomstandigheden. De voetensteun is daarom speciaal ontworpen voor kleine poelenspringers, want zo krijgen schoenen niet eens de kans met de stof in aanraking te komen.

Naar boven, naar beneden, of een van de vele standen ertussenin? Zijn mama en papa niet even lang, dan is de duwstang meer dan 30 cm verstelbaar en aanpasbaar aan de lichaamslengte. Zo wordt het rijden met de runner nog veel plezieriger en comfortabeler. Ook is er rekening gehouden met kleine ontdekkers, want een tochtje in de buitenlucht maakt moe. Daarom kan de rugleuning van de comfortabele stoel eenvoudig in de ligstand worden gezet. Je kunt de kap ver naar voren trekken zodat je kindje geen last heeft van de zon. Je opent dan ook een deel van netstof, zodat er een optimale luchtcirculatie is.

De gewatteerde 5-puntsgordel en de beugel aan de voorkant garanderen optimale veiligheid wanneer je op pad bent. Moet je even pauzeren, dan zorgt de parkeerrem dat de runner goed op zijn plaats blijft.

Alle babyspullen of vondsten die je tijdens jullie uitje hebt verzameld, kun je in de grote mand mee naar huis nemen.
NIEUW! Je kunt de runner nu zelfs nog langer gebruiken, want de buggy is tot 25 kg belastbaar.