Auto's Baby & peuter Boeken Cadeaus & gadgets Computers Dierenbenodigdheden Drogisterij Elektronica Erotiek Eten & drinken Fietsen Films & Series Games Horloges Huishoudelijk Juwelen Kantoor Kleding Klussen Meubels Mode accessoires Multimedia-accessoires Muziekinstrumenten Parfumerie Sanitair Schoenen Software Speelgoed Sport & outdoor Tuinartikelen Woonaccessoires
of

Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Breezi meegroeistoel met allerhande opties Ski's Breezi exclusief wielen achteraan 7,5 cm voor Breezi Max(per 2)

130,27
Gratis verzending!
-
+
  • Levertijd: 1 - 2 dagen
  • Inclusief beslist.be OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Thuiszorgwebshop: (5)
De Breezi Chair is niet alleen een meegroeistoel, maar ook perfect positioneerbaar voor elke lichaamshouding en lengte. Op die wijze past de stoel zich aan aan het kind en niet andersom. Dankzij de stabiele voetsteun worden de voeten van het kind ondersteund en kan het comfortabel en veilig op de juiste hoogte zitten, met de ellebogen op tafelhoogte. Het bovenlichaam wordt ondersteund door de rugleuning. Door de diepte-instelling van de zitting aan te passen is er steeds een perfecte ondersteuning van het bovenlichaam. Hierdoor krijgt men in alle omstandigheden een natuurlijke en comfortabele zithouding.
Contacteer ons voor meer informatie rond de opties en prijzen.
(mailto:info@thuiszorgwebshop.be' subject=Offerte%20aanvraag%20voor%20een%20Breezi%20meegroeistoel%20&BODY=Beste%2C%0A%0AGraag%20had%20ik%20volgende%20informatie%20gewenst%20over%20de%20breezi%20meegroeistoel:%0A%0A)
Zie hier de volledige (prijs-)lijst met opties (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/313393936/tzw-breezi-2020.pdf)
Ter info: voor mindervalide kinderen kan een tegemoetkoming van het VAPH (https://www.thuiszorgwebshop.be/nl/blogs/nuttige-artikels/wist-u-dat-u-tegemoetkoming-kunt-aanvragen-via-het/) verkregen worden tot en met 801 euro.
ORDER FICHE BREEZI CHAIR (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) Er zijn 3 basismodellen: • Teezi Breezi is het kleinste model en bedoeld voor gebruik aan een lagere tafel • Breezi High Chair is het standaardmodel • Breezi Max is de breedste versie en bedoeld voor adolescenten
(mailto:info@thuiszorgwebshop.be' subject=Afspraak%20verzoek%20voor%20een%20Breezi%20meegroeistoel%20&BODY=Naam:%0A%0ATelefoonnummer:%0A%0AVoorkeursdatum%20om%20terug%20te%20bellen:%0A%0AVoorkeursuur%20om%20terug%20te%20bellen:%0A%0A%0A)
Voordelen van de Breezi-reeks * Integreert met houten meubilair * Het Breezi-assortiment integreert met meubels, zodat het overal thuis of op school kan worden gebruikt, zodat het kind zich op zijn gemak voelt. * Verstelbare zitplaat en voetplaat * Met eenvoudige hoogte- en diepteaanpassingen kan de Breezi met het kind meegroeien en kan hij worden aangepast aan houdingsveranderingen. * Groot assortiment accessoires * Het Breezi-assortiment kan worden aangepast met een enorm aanbod aan houdings- en mobiliteitstoebehoren. Van zitkussens, pommels, gordels, mobiliteitsski's, enz.., De Breezi-stoel kan altijd worden aangepast aan de behoeften van het kind Voor alle speciale noden zijn tal van opties voorzien: • voorzettafel • extra positioneringsmateriaal zoals abductieklos, heup- en hoofdsteun, hoekzit en verhoogde rug • veiligheidsvoorzieningen met een ruime keuze uit fixatiegordels, vergroot steunvlak • mobiliteit door mobiele onderstellen • extra comfort door tal van aangepaste kussens
Door de keuze van de juiste accessoires wordt elke Breezi dus een unieke en individueel aangepaste stoel. • maximale belasting: 75 kg
(mailto:info@thuiszorgwebshop.be' subject=Offerte%20aanvraag%20voor%20een%20Breezi%20meegroeistoel%20&BODY=Beste%2C%0A%0AGraag%20had%20ik%20volgende%20informatie%20gewenst%20over%20de%20breezi%20meegroeistoel:%0A%0A) Hoe selecteer ik het juiste model' Breezi-stoelen zijn verkrijgbaar in de maten Teezi, Breezi en Max. Teezi heeft de kortste stoelpoot, Breezi is medium en Max heeft de hoogste stoelpoot. De benen van Teezi, Breezi en Max hebben inkepingen die op hetzelfde niveau zijn uitgesneden, dus de hoogte van de poten bepaalt de plaatsing van de leuning, de zitplaat en de voetplaat om een goede houding te behouden.
De hoogte van de stoelpoten kan worden bepaald door rekening te houden met twee belangrijke factoren - de hoogte van het kind en het werkoppervlak waarop het kind gaat zitten.
Voorbeelden:
* Een jong / klein kind moet misschien de hoogste stoelpoten (Max) hebben als ze thuis aan een hoge eettafel moeten zitten door de hoogte van het werkoppervlak. * Een groter kind moet mogelijk de kortste stoelpoten (Teezi) hebben als hun werkoppervlak zeer laag staat. Hoe selecteer ik de juiste breedte van de stoel' De Breezi-reeks maakt een hoge mate van verstelbaarheid mogelijk, wat betekent dat het mogelijk is om de verschillende stoelbreedten tussen de verschillende beenhoogten te verwisselen.
Het mooie van dit systeem is dat de stoel kan worden aangepast aan de behoeften van het kind, in tegenstelling tot andere standaard-stoelen.
Hoe selecteer ik de juiste diepte van de voet- en zitsteun' De diepte van de zitting en voetplaat is belangrijk om groei in de tijd mogelijk te maken. We bieden een reeks zit- en voetplaatdieptes aan in Teezi, Breezi en Max om ervoor te zorgen dat het kind op de juiste manier kan zitten. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

De Breezi-reeks wordt geleverd met twee standaard rugleuningen, die geschikt zijn voor kinderen die geen bovenlichaamsteunen nodig hebben. De achterste rails zijn ook verkrijgbaar met een optie voor een hoge rugleuning met twee verschillende configuraties rechtop en ondersteboven. De rechtopstaande positie verhoogt de hoogte van de rug, waardoor een meer geschikt bevestigingspunt voor schoudertuigen mogelijk is. De omgekeerde positie vult de opening tussen de rug en de zitplaat in, wat zowel positionering als comfort ten goede komt. Naarmate het kind groeit, kan de rug naar de rechtopstaande positie worden verplaatst.

Heupsteunen worden gebruikt om ondersteuning te bieden voor het bekken. Ze fungeren ook om te voorkomen dat de dij ontvoert (abductie). Dijbeenbeschermers kunnen worden gebruikt op de stoelplaten om de breedte in te stellen voor een kleiner kind en vervolgens worden verwijderd wanneer het kind groeit.
We bieden twee maten bovenbeenbescherming aan: kort en lang. Het lange wordt gebruikt op de diepere zitplaten. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

De pommel wordt gebruikt als onderdeel van de betere positionering van het onderlichaam om de benen of het dijgebied (ontvoerders) te scheiden. Het helpt de heup-uitlijning te verbeteren, het bekken correct te positioneren en een betere houding te bevorderen. Ze worden vaak misbruikt als een middel om te voorkomen dat de gebruiker naar voren schuift in de stoel. Een heupgordel moet worden gebruikt om het bekken te stabiliseren en uitglijden te voorkomen.
Op de Breezi kunnen pommels ofwel rechtstreeks op de stoelplaat worden gemonteerd via een geboord gat, of ze kunnen worden gemonteerd op een snelontgrendelingsmontage (fixatiesysteem), die aan de onderkant van de stoelplaat wordt bevestigd en snel kan worden verwijderd, vooral tijdens transfers. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

Het stabiliseren van het bekken is belangrijk, maar de nood aan natuurlijke beweging is evenzeer noodzakelijk. Het is erg belangrijk om de bekkenregio van een kind correct te positioneren en te ondersteunen, omdat als kinderen groeien een slecht gepositioneerd bekken kan ontstaan, wat kan leiden tot de ontwikkeling van spinale misvormingen en vice versa.
Zitten is een functionele activiteit, daarom moet een riem fungeren als een steun en niet als een beperking.
De Breezi stoelen zijn ontworpen om positioneringsgordels op de juiste plaats te kunnen houden. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

Het correct plaatsen van het hoofd is van vitaal belang, maar zwakke rompspieren kunnen betekenen dat een persoon die probeert te reiken, mogelijk niet in staat is om terug te keren naar een neutrale gebalanceerde positie.
Vandaar dat dynamische secundaire ondersteuningen zoals het 4-punts harnas waardevolle hulpmiddelen zijn die een zekere mate van elasticiteit verschaffen, waardoor de romp wordt geholpen om terug te keren naar een neutrale positie. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

De hoekzit is ontworpen om zijdelingse steun aan de romp te bieden, met andere woorden om de bovenste romp op zijn plaats te houden als er een neiging is om te leunen of naar de zijkant te vallen. De standaard hoekzit is geschikt voor de meeste mensen.
Om een 4-punts schouderharnas te kunnen monteren is een langere rugsteun nodig, waarvoor een hoge hoekzit een goede optie is. De smalle hoekrug is vooral voor jongere kinderen.
Alle hoeksteunen zijn voorzien van opvulling die overeenkomt met de andere gestoffeerde items van de stoel. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

Het hoge rugkussen kan op de hoge rugleuning worden gemonteerd, waardoor de hoogte van de rug wordt verhoogd. Het wordt gebruikt als hoofdsteun of als het kind de neiging heeft om zijn hoofd achteruit te rollen.
Het heeft een licht gebogen oppervlak en voelt zacht aan. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

Voor kinderen die van tijd tot tijd zittend de mogelijkheid moeten hebben om hun hoofd te laten rusten, bieden wij een extra hoofdsteun. Het is belangrijk om erop te wijzen dat dit niet bedoeld is als hoofdsteun, dat wil zeggen om het hoofd goed te ondersteunen, het is echt gewoon een rust.
Het is verkrijgbaar met of zonder "zijsteunen", die als een effectieve stop fungeren wanneer het hoofd naar de zijkant afdwaalt. Zie de orderfiche (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) voor de mogelijkheden.

Deze borstgordel is afgewerkt in hetzelfde materiaal als de andere gestoffeerde items op de stoel. De borstriem is ontworpen om de hoekrug te begeleiden en wordt achter de hoeksteun zelf gemonteerd.
De vrijstaande borstriem kan via een enkel gat rechtstreeks in de standaard of hoge rugleuning van de Breezi worden gemonteerd.
Andere opties: ORDER FICHE BREEZI CHAIR (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf) en zie hier de volledige (prijs-)lijst (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/313393936/tzw-breezi-2020.pdf)

(mailto:info@thuiszorgwebshop.be' subject=Offerte%20aanvraag%20voor%20een%20Breezi%20meegroeistoel%20&BODY=Beste%2C%0A%0AGraag%20had%20ik%20volgende%20informatie%20gewenst%20over%20de%20breezi%20meegroeistoel:%0A%0A)
ORDER FICHE BREEZI CHAIR (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/229923014/breezi-order-fiche.pdf)
Zie hieronder alle opties opgelijst: (https://cdn.webshopapp.com/shops/231629/files/313393936/tzw-breezi-2020.pdf)

Titel Variant Article Code Prijs Teezi Breezi met zitting 37 x 23 cm, hoogte 65 cm DCBR100TB 445,86 High Chair (standaard) met zitting 41 x 26 cm, hoogte 78 cm DCBR100F 456,13 Max met zitting 45 x 36 cm, hoogte 95 cm DCBR100MF 486,88 Voorzettafel voor breezi max DCBR120M 290,00 4 punts harnas stayflex standard xs/s/m/l/xl AD161102 265,00 Zitkussen voor breezi DCBR119C 91,00 Opzetstuk met polstering DCBR104T 150,00 Voorzettafel Breezi voor Teezi Breezi DCBR120TB|135 290,00 Voorzettafel Breezi voor standaard Breezi High Chair DCBR120|135 290,00 Straps voor bevestiging tafelblad Breezi DCBR135|135 81,00 Armsteunen Breezi (niet combineerbaar met voorzettafel) voor Teezi Breezi (per 2) DCBR120ART|135 245,00 Armsteunen Breezi (niet combineerbaar met voorzettafel) voor standaard Breezi High Chair (per 2) DCBR120AR|135 245,00 Armsteunen Breezi (niet combineerbaar met voorzettafel) voor Breezi Max(per 2) DCBR120ARM|135 245,00 Abductieklos - pommel Breezi Ø 6 cm DCBR118B|135 91,00 Abductieklos - pommel Breezi Ø 8,5 cm DCBR118|135 91,00 Fixatiesysteem onder de zit voor abductieklos Bree DCBR118D|135 195,00 Heupsteun met polstering Breezi 12,5 cm (per paar) DCBR122|135 160,00 Heupsteun met polstering Breezi 20 cm (per paar) DCBR122L|135 195,00 Verhoogde rug Breezi opzetstuk met polstering voor standaard Breezi High Chair DCBR104|135 150,00 Verhoogde rug Breezi opzetstuk met polstering voor Breezi Max DCBR104M|135 150,00 Verhoogde rug Breezi vervanging van bovenste rugleuning in hout, voor Teezi Breezi DCBR103T|135 130,00 Verhoogde rug Breezi vervanging van bovenste rugleuning in hout, voor standaard Breezi High Chair DCBR103|135 130,00 Verhoogde rug Breezi vervanging van bovenste rugleuning in hout, voor Breezi Max DCBR103M|135 130,00 Hoofdsteun Breezi vlak DCBR125F|135 210,00 Hoofdsteun Breezi met zijsteunen DCBR125|135 255,00 Ski's Breezi exclusief wielen achteraan 7,5 cm voor Teezi Breezi (per 2) DCBR117-T5|135 130,00 Ski's Breezi exclusief wielen achteraan 7,5 cm, vooraan 17 cm voor standaard Breezi High Chair (per 2) DCBR117-5|135 130,00 Ski's Breezi exclusief wielen achteraan 7,5 cm voor Breezi Max(per 2) DCBR117-M5|135 130,00 Geremde wieltjes voor Breezi ski's (4) DCBR126|135 105,00 Mobiel onderstel inclusief vergrendelbare wielen Breezi mobiel onderstel voor Teezi Breezi (per 2) DCBR127AT|135 255,00 Mobiel onderstel inclusief vergrendelbare wielen Breezi mobiel onderstel voor standaard Breezi High Chair (per DCBR127A|135 255,00 Mobiel onderstel inclusief vergrendelbare wielen Breezi mobiel onderstel voor Breezi Max (per 2) DCBR127AM|135 255,00 Mobiel platform met vergrendelbare wielen Teezi Breezi DCBR133T|135 290,00 Mobiel platform met vergrendelbare wielen voor standaard Breezi High Chair DCBR133|135 290,00 Mobiel platform met vergrendelbare wielen Breezi Max DCBR133M|135 290,00 Zitkussen Breezi voor Teezi Breezi DCBR119CT|135 91,00 Zitkussen Breezi voor Breezi Max DCBR119CM|135 91,00 Zitkussen Breezi versmalde versie, voor Teezi Breezi DCBR119AT|135 91,00 Zitkussen Breezi versmalde versie, voor standaard Breezi High Chair DCBR119A|135 91,00 Zitkussen Breezi versmalde versie, voor Breezi Max DCBR119AM|135 91,00 Transfer step Breezi voor Teezi Breezi DCBR130AT|135 220,00 Transfer step Breezi voor standaard Breezi High Chair DCBR130A|135 220,00 Transfer step Breezi voor Breezi Max DCBR130AM|135 220,00 Extra voetplank Breezi standaard, voor Teezi Breezi DCBR116T|135 67,00 Extra voetplank Breezi standaard voor Breezi High Chair DCBR116|135 91,00 Extra voetplank Breezi standaard, voor Breezi Max DCBR116M|135 91,00 Extra voetplank Breezi extra lang //n 5 cm, voor Teezi Breezi DCBR116AT|135 91,00 Extra voetplank Breezi extra lang //n 5 cm, voor standaard Breezi High Chair DCBR116A|135 91,00 Hoekzit met polstering Breezi standaard, breedte achteraan 12 cm, hoogte 25 cm DCBR107P|135 315,00 Hoekzit met polstering Breezi extra breed: achteraan 17 cm, hoogte 25 cm DCBR129P|135 315,00 Hoekzit met polstering Breezi extra breed: achteraan 17 cm, en extra hoog 33 cm DCBR129P2|135 315,00 Borstgordel voor hoekzit Breezi DCBR121|135 160,00 Voetpositionering Ankle Huggers® XS - met kliksluiting AD162450|135 220,00 Voetpositionering Ankle Huggers® XS - met klittenbandsluiting AD162451|135 220,00 Voetpositionering Ankle Huggers® S - met kliksluiting AD162452|135 220,00 Voetpositionering Ankle Huggers® S - met klittenbandsluiting AD162453|135 220,00 Voet- en enkelsteunen Breezi klein: 15 cm DCBR114|135 195,00 Voet- en enkelsteunen Breezi groot: 19,5 cm DCBR114A|135 195,00 Borstgordel Freestanding Breezi blauw vinyl, 10 cm breed 88 cm lengte DCBR110|135 185,00 Gordel met pivoterende kliksluiting Breezi XS DCBR115XS|135 135,00 Gordel met pivoterende kliksluiting Breezi S/M DCBR115SM|135 135,00 Gordel met pivoterende kliksluiting Breezi M/L DCBR115ML|135 135,00 4 punts harnas Stayflex Standard voor Breezi S AD153427|135 265,00 4 punts harnas Stayflex Standard voor Breezi M AD153428|135 265,00 4 punts harnas Stayflex Standard voor Breezi L AD153429|135 265,00 4 punts harnas Stayflex Standard voor Breezi XL AD161103|135 265,00


Synoniemen: Kinderstoel, triptrap
  • Type:Meegroeistoelen
  • Doelgroep:Kind
  • Opties:Met voetsteun

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Kinderstoelen

Algemeen
Beslist.be
Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2020 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Akkoord