Infographic: Nederland op rolletjes

Infographic: Nederland op rolletjes

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/skeelers.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/skeelers-infographic.png" alt="Infographic skeelers"> </a> <br/> <br/> Infographic Nederland op rolletjes (zie: <a href="https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484371/"> skeelers</a>) door beslist.nl

Het WK Roller Speed Skating en het WK Inline Freestyle Skating 2018 is dit jaar toegewezen aan Nederland. De wereldkampioenschappen zullen in de provincie Gelderland gehouden worden met wedstrijden op twee locaties namelijk; in Arnhem en Heerde.

Met het WK Inline & freestyle Skating om de hoek ging online winkelcentrum Beslist.nl op onderzoek uit en analyseerde de regionale verschillen in het zoek- en koopgedrag van skeelers. De provincie Zuid-Holland is koploper als het gaat om relatief de meeste online zoekopdrachten naar skeelers, echter wint de provincie Zeeland het als het gaat om relatief de meeste daadwerkelijke aankopen van skeelers. Nijdam skeelers zijn veruit het populairste als het gaat om de online zoektocht naar skeelers van een bepaald merk. Wil je in de winter ook graag trainen maar is het te slecht weer om te skeeleren? De hometrainer is een populair alternatief.