Infographic: Kunstgras in Nederland

Infographic Kunstgras Nederland

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/kunstgras.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/kunstgras-infographic.png" alt="Infographic kunstgras in Nederland"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/kunstgras.html"> Infographic kunstgras in Nederland</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/schoenen/schoenen_430881_430970/"> voetbalschoenen</a>) door beslist.nl

Kunstgras maakt een opmars in het amateurvoetbal. Meer dan de helft van de ruim 2500 amateurclubs in Nederland beschikt over een of meer kunstgrasvelden. Dit berekende beslist.nl op basis van cijfers van de KNVB. Het online winkelcentrum signaleert een stijgende vraag naar kunstgrasvoetbalschoenen. De populairste modellen voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen zijn vrijwel allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, voor natuurgras, kunstgras en indoor. Kunstgrasvoetbalschoenen verschillen op diverse punten van ‘gewone’ voetbalschoenen. De merken Adidas voetbalschoenen en Nike voetbalschoenen zijn veruit het populairst onder voetballers in Nederland.