Infographic: Klussen

Infographic Klussen

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/klussen.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/klussen-infographic.png" alt="Infographic klussen"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/klussen.html">  Infographic klussen</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/klussen/klussen_486173/"> gereedschap</a>) door beslist.nl

Beslist.nl onderzoekt de belangrijkste klustrends. Uit het online zoekgedrag van doe-het-zelvers blijkt dat de wintermaanden veelal worden gebruikt voor het plannen van klussen en het uitzoeken en kopen van klusspullen. In de lente en zomer worden de grootste klussen geklaard, zoals een verbouwing van de badkamer of tuin. Tijdens de herfst worden woningen winterklaar gemaakt met nieuwe verwarming, verlichting en beveiliging tegen inbraken. De meest gebruikte gereedschappen tijdens het klussen zijn boormachinesschuurmachines en zaagmachines. Ook wordt er online veel gezocht naar belangrijke klusaccessoires, zoals gereedschapskoffers en -wagens.