Infographic: Feiten over inbraak en preventietips

Infographic Feiten over inbraak

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/inbraak.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/inbraak-infographic.png" alt="Infographic inbraak"> </a> <br/> <br/> Infographic inbraak (en <a href="https://www.beslist.nl/products/klussen/klussen_486169_486617/"> beveiligingscamera's</a>) door beslist.nl

Er vinden in Nederland dagelijks gemiddeld 180 woninginbraken plaats. Dat zijn er meer dan 65.000 per jaar! Online winkelcentrum beslist.nl zet enkele tips op een rij, waarmee je de kans dat dit bij jou gebeurt drastisch kunt verkleinen. Daarnaast bieden beveiligingscamera’s hulp bij het niet onbeheerd achterlaten van je huis. Bewakingscamera’s worden ook steeds populairder doordat ze gebruik kunnen maken van het computernetwerk om videobeelden te bekijken via bijvoorbeeld een smartphone. Voornamelijk zijn de wifi camera’s handig omdat je deze draadloos verbindt met het netwerk. Lange netwerkkabels zijn hierdoor niet meer nodig. Naast een wifi camera, is een IP camera op het ethernet bedraad ook een optie. Er zijn camera’s voor zowel binnen als buiten beschikbaar. En met beide camerasystemen is het in de gaten houden van je huis of kantoor mogelijk.