Infographic: Bikini Trends 2019

Infographic Bikini Trends 2019

Infographic Bikini Trends 2019

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/bikini-2019.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/bikini0-2019.png" alt="Infographic Bikini Trends 2019"> </a> <br/> <br/> Infographic Bikini Trends 2019 en <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/mode_468968_809499/">Tankini's 2019</a> door beslist.nl

Bikini infographic 2019 In 2019 viert de bikini haar 73e verjaardag! De bikini werd voor het eerst gepresenteerd op een Parijse catwalk in 1946 door danseres Micheline Bernardini. Het tweedelig badpak van de Franse ontwerper Louis Réard was zeer controversieel en schokte de hele wereld. Inmiddels is de bikini niet meer weg te denken aan het strand. Welke bikinitrends zien we deze zomer?

Net even anders Deze zomer zien we ruches, dierenprints, streepjes en polka dots. De off shoulder bikini is populair. En niet eerder werd er zoveel gezocht naar de ruffle bikini.

Traditionele bikini = uit! Traditionele bikini’s zoals de halter bikini of push up bikini lopen steeds meer terug in populariteit ten opzichte van een paar jaar geleden. We willen originele bikini’s met speciale materialen, ‘cut-outs’ of details.

Badpak is nog steeds hot Het badpak is nog steeds zoals vorig jaar helemaal hot. Er wordt dit jaar dubbel zoveel online gezocht naar badpakken dan in 2015. Ook hier is keuze enorm. Van sportief tot sexy. Van klassiek tot printjes. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei cuts and shapes, net als bikini’s. Strapless, push-up, hoog opgesneden, corrigerend of met pijpjes en conform de laatste trend ook verkrijgbaar in one shoulder model. De diversiteit van het aanbod badpakken en bikini’s is groter dan ooit.

High waist Nooit genoeg bikini’s! Deze zomer mogen vrouwen de high waist bikini toevoegen aan hun garderobes. De bikinibroekjes met hoge tailles lenen zich perfect voor verschillende figuren. Marilyn Monroe is hét boegbeeld van deze retrobikini. Zij liet zich al fotograferen in high waisted bikini’s in de jaren ’50.

Tankini Trends komen en gaan, maar een tijdloze tankini is een favoriet onder de Nederlandse vrouw. De tankini is een uitkomst als je je buik wilt bedekken maar je niet fan bent van de high waist bikini of het badpak. Een tankini kan altijd en lijkt niet ‘out of fashion’ te gaan. Ben jij al om? Bekijk de mooiste tankini’s 2019.