Hendi Sous Vide Koker - Professionele Slowcooker - 13 Liter - GN 2/3 - 36,3x33,5x(H)29cm
Hendi Sous Vide Koker - Professionele Slowcooker - 13 Liter - GN 2/3 - 36,3x33,5x(H)29cm

Hendi Sous Vide Koker - Professionele Slowcooker - 13 Liter - GN 2/3 - 36,3x33,5x(H)29cm

282,45Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Horecatraders.com
Shopscore(127)
282,45
€8,954 werkdagen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(0)
307,01
Gratis3 werkdagen

Specificaties

EAN8711369225264
MerkHendi
TypeSlow Cookers

Beschrijving

Met de Hendi sous vide bereidt u het sappigste vlees, perfect gegaarde vis en gelijk gegaarde groenten. Dit sous vide apparaat is ideaal voor zowel de horeca als de hobby-chef thuis. Het Hendi Sous Vide Culinair systeem maakt gebruik van de kooktechniek waarbij voedsel vacuüm verpakt in plastic zakken middels een precies gecontroleerde temperatuur gegaard wordt. Hierdoor krijgt u een consistent hoogwaardig resultaat.

De Hendi sous vide heeft een hoge precisie thermostaat die exact regelbaar is van 35-90°C met een nauwkeurigheid van 0,1°C. De behuizing is volledig gemaakt van roestvast staal en kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij de deksel met siliconen afsluitrand. Bovendien is het apparaat voorzien van handvatten voor gemakkelijk gebruik.

  • Hoge precisie thermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 35-90°C
  • Behuizing volledig gemaakt van roestvast staal
  • Voor professioneel gebruik
  • Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten dankzij deksel met siliconen afsluitrand
  • Voorzien van stevige handvatten
  • Inclusief 4-vaks roestvast stalen inzet
  • Inclusief duidelijke handleiding Sous Vide Koken

Sous Vide betekent 'onder vacuüm' en is een kooktechniek waarbij voedsel vacuüm verpakt in een waterbad op de juiste temperatuur wordt gegaard. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en behoud van smaak en voedingsstoffen. Met de Hendi Sous Vide kunt u diverse gerechten bereiden, van vlees en vis tot gevogelte en vruchten.

De Hendi Sous Vide apparaat heeft een hoge precisiethermostaat met een temperatuurnauwkeurigheid van 0,1 graden. Hierdoor kunt u voedsel perfect garen zonder enige moeite. Het voedsel wordt gelijkmatig gegaard en behoudt zijn smaak, textuur en sappigheid. Daarnaast is de deksel lucht- en waterdicht af te sluiten dankzij de siliconen afsluitrand.

Belangrijke basisprincipes van sous vide koken zijn het vacuüm verpakken van het product en het garen op de juiste temperatuur en gaartijd. Voor vlees en vis is een minimumtemperatuur van 54°C nodig om bacteriegroei te voorkomen. De Hendi Sous Vide apparaat heeft een inhoud van 13 liter en een vermogen van 400W.