Lima Brown rice miso ongepasteuriseerd bio Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand. Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, van biologische teelt. Ingrediënten Gepelde SOJAbonen* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae. * = van biologische teelt Voedingswaarde per 100 gram Energie 662 kJ / 158 kcal Vetten - waarvan verzadigde vetzuren 5,9 gram 1,3 gram Koolhydraten - waarvan suikers 12 gram 12 gram Vezels 4,5 gram Eiwitten 12 gram Zout 11,8 gram Bewaren Na opening in de koelkast bewaren. Fabrikant/distributeur LIMA bv/sp Groendreef 101 9880 Aalter België