Auto's Baby & peuter Boeken Cadeaus & gadgets Computers Dierenbenodigdheden Drogisterij DVD's Elektronica Erotiek Eten & drinken Fietsen Games Horloges Huishoudelijk Juwelen Kantoor Kleding Klussen Meubels Mode accessoires Multimedia-accessoires Muziekinstrumenten Parfumerie Sanitair Schoenen Software Speelgoed Sport & outdoor Tuinartikelen Woonaccessoires
of

Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

OMRON M7 INTELLI IT

98,99
Verzendkosten: 6,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.be OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Wohi.nl:Klantbeoordeling Wohi: (163)
OMRON M7 INTELLI IT
 • Locatie meting:Bovenarm
 • Manchet oppompen:Automatisch
 • PC-verbinding:ja
 • Voeding:Batterij
productinformatie
Product omschrijvingOMRON M7 INTELLI IT
Fitwinkel.be zegt:Fitwinkel zegt:
De Omron M7 Intelli IT is een nauwkeurige en klinisch gevalideerde bloeddrukmeter met uitgebreide functionaliteiten voor het bijhouden van resultaten en het berekenen van gemiddelden en het ontdekken van afwijkende waarden zoals een onregelmatige hartslag. De Omron M7 Intelli IT wordt aangeraden door de hartstichting.

Deze bloeddrukmeter plaats je om de bovenarm met het Intelli Wrap manchet. Dit manchet is geschikt voor een arm omtrek van 22 tot 42 cm. De bloeddrukmeter is via BlueTooth compatibel met de Omron Connect app.
Coolblue.be zegt:Coolblue zegt:
Met de Omron M7 Intelli IT draag je al je bloeddrukmetingen bij je. De bloeddrukmeter verbind je door middel van Bluetooth Smart met de Omron connect app op je smartphone of tablet. Hier kun je op elk moment van de dag alle bloeddrukwaardes in wekelijkse, maandelijkse of zelfs in jaarlijkse grafieken terugzien. Het apparaat meet je onder- en bovendruk via de bovenarm met de meegeleverde manchet. Door het speciale ontwerp van de manchet worden foutmeldingen door een niet goed geplaatst manchet uitgesloten. Wanneer er op een andere manier een foutmelding of onregelmatige meting ontstaat, geeft de M7 Intelli IT een melding om je te waarschuwen.
Stethoscoop-centrum.nl zegt:Stethoscoop-centrum zegt:
De M7 Intelli IT bloeddrukmeter van Omron is zeer innovatief door de bijbehorende Omron Connect-app waarmee je met Android en iPhone kan verbinden. De Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter wordt geleverd met een comfortabel, voorgevormd Intelli Wrap manchet. Dit manchet verzekert nauwkeurige metingen op iedere positie rond de bovenarm en is geschikt voor een armomvang van 22 – 42 cm. Het geheugen biedt ruimte aan twee personen en maximaal 2 x 100 metingen.. In de gastmodus worden de meetwaarden niet in het geheugen opgeslagen. De M7 Intelli IT kan via Bluetooth Smart communiceren met de gratis Omron Connect-app. Bloeddrukwaarden en hartfrequenties kunnen hier veilig en overzichtelijk worden opgeslagen. De Omron Connect-app is beschikbaar voor iPhone en Android™ en verbindt met Apple Health.
Newpharma.be zegt:Newpharma zegt:
...
Merkala.nl zegt:Merkala zegt:
Productinformatie over de Omron M7 Intelli IT bovenarm bloeddrukmeter
De M7-IT van Omron is een volautomatische bloeddrukmeter die erg makkelijk is in gebruik. De meter beschikt over de laatste en beste technologieën om een betrouwbare meting uit te voeren. Hij is klinisch gevalideerd en geeft een onregelmatige hartslag aan.
Deze meter is voorzien van een voorgevormd Intelli Wrap manchet van 22-42cm. Doordat dit manchet is voorzien van een groter binnenmanchet verkleint dit de kans op het foutief aanleggen van het manchet.Het ingebouwde manchet controle systeem controleert tevens
of de manchet juist is omgelegd.
De bloeddrukmeter verbindt u door middel van Bluetooth Smart met de Omron Connect app op uw smartphone of tablet. Hier kunt u op elk moment van de dag alle bloeddrukwaardes in wekelijkse, maandelijkse of zelfs in jaarlijkse grafieken terugzien. De M7-IT wordt geleverd in een luxe etui.Wat zijn de voordelen van de Omron M7 Intelli IT bloeddrukmeter?
Met de M7-IT is het mogelijk weekgemiddelden van de ochtend- en avondbloeddruk weer te geven. De gekleurde LED lampjes geven aan of er sprake is van een hoge bloeddruk. De Intellisense techniek zorgt ervoor dat de oppompdruk nooit hoger is dan nodig voor een juiste meting.
Het voordeel van de M7-IT is dat hij is voorzien van een groot en goed afleesbaar display. Hierop kunt u gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag zien.Eventuele foutmeldingen (bijvoorbeeld als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten) worden op het display aangegeven.De Omron M7 herkent bovendien ochtendhypertensie. Dit stelt u in staat om te bepalen of uw bloeddruk in de ochtend anders is dan de rest van de dag.
De Omron M7-IT heeft een geheugen voor 2x100 metingen (2 personen) met datum/tijd.Naast de twee keer 100 geheugen is er ook een gastmodus (wordt niet opgeslagen).Een bijkomend voordeel is ook dat deze meter een bijzonder laag energieverbruik kent: tot 1500 metingen met 1 set batterijen.
Belangrijkste kenmerken van de Omron M7 Intelli IT bovenarm bloeddrukmeter

- Groot en duidelijk LCD display
- Automatisch oppompen en ontluchten
- Detectie onregelmatige hartslag
- Herkent ochtendhypertensie
- Voorgevormd comfort M/L manchet tot armomvang 42 cm
- 2 x 100 geheugenplaatsen en gemiddelde berekening van 3 metingen in 10 minuten
- Gastmodus (geen opslag in geheugen)
- Controle op manchetbevestiging
- Signaleert beweging tijdens het meten
- Werkt op 4x AA batterijen (meegeleverd)
- Bloeddruk indicatiebalk
- Klinisch gevalideerd
- Koppelbaar met je smartphone via de Omron Connect app
- 3 jaar garantie (niet op manchet)

Tip! Optioneel verkrijgbaar: Omron lichtnet adapter

AEDvoordelig.nl zegt:AEDvoordelig zegt:
Omron bloeddrukmeter - M7 Intelli ITDe OMRON M7 Intelli IT, het meest geavanceerde model, biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelli Wrap manchet, in combinatie met de OMRON smartphone app: OMRON connect.
Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt. Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, w
aardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long.
De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M7 Intelli IT kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard ; dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.
Kenmerken M7 IT:- Volautomatische bovenarmbloeddrukmeter- IntelliSenseTM technologie voor een gecontroleerde en comfortabele meting- Voorgevormde Intelli Wrap manchet: voor armomtrek van 22 tot 42 cm (2 maten in 1 manchet: M+L)- Cuff Wrapping Guide bevestigt al dan niet het correct aanbrengen van de manchet- Connecteerbaar met smarthphone via de app OMRON connect- Eenvoudige ééntoetsbediening- Herkenning en detectie van onregelmatige hartslag (symbool op het scherm)- Bewegingsdetectie (symbool op het scherm)- Duidelijke weergave (grafisch en LED) van een bloeddrukniveau buiten de standaard waarden (135/85 mmHg)- Groot LCD-scherm met simultane weergave van alle meetwaarden (Sys/Dia/Hartslag)- Geheugen: 100 metingen met datum en uur voor 2 gebruikers + gastgebruiker- Berekening van het gemiddelde van de 3 metingen in de laatste 10 min.- Berekening van het wekelijks gemiddelde van de waarden die ‘s morgens en ‘s avonds zijn verricht- Netadapter in optie verkrijgbaar- Opbergtas- Klinisch gevalideerd: International Protocol (ESH 2010)
Wat zit er in de verpakking:- Inclusief kunststof opbergcassette
- Gebruiksaanwijzing
- Garantiekaart
- Comfort manchet
- Set batterijen (4xAA)
- Bloeddrukpas
AEDvoordelig.be zegt:AEDvoordelig zegt:
Omron bloeddrukmeter - M7 Intelli IT
De OMRON M7 Intelli IT, het meest geavanceerde model, biedt de nieuwste innovatie qua nauwkeurigheid: de Intelli Wrap manchet, in combinatie met de OMRON smartphone app: OMRON connect.
Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt. Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie,
waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long.
De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M7 Intelli IT kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard ; dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.
Kenmerken M7 IT:- Volautomatische bovenarmbloeddrukmeter- IntelliSenseTM technologie voor een gecontroleerde en comfortabele meting- Voorgevormde Intelli Wrap manchet: voor armomtrek van 22 tot 42 cm (2 maten in 1 manchet: M+L)- Cuff Wrapping Guide bevestigt al dan niet het correct aanbrengen van de manchet- Connecteerbaar met smarthphone via de app OMRON connect- Eenvoudige ééntoetsbediening- Herkenning en detectie van onregelmatige hartslag (symbool op het scherm)- Bewegingsdetectie (symbool op het scherm)- Duidelijke weergave (grafisch en LED) van een bloeddrukniveau buiten de standaard waarden (135/85 mmHg)- Groot LCD-scherm met simultane weergave van alle meetwaarden (Sys/Dia/Hartslag)- Geheugen: 100 metingen met datum en uur voor 2 gebruikers + gastgebruiker- Berekening van het gemiddelde van de 3 metingen in de laatste 10 min.- Berekening van het wekelijks gemiddelde van de waarden die ‘s morgens en ‘s avonds zijn verricht- Netadapter in optie verkrijgbaar- Opbergtas- Klinisch gevalideerd: International Protocol (ESH 2010)
Wat zit er in de verpakking:
- Inclusief kunststof opbergcassette
- Gebruiksaanwijzing
- Garantiekaart
- Comfort manchet
- Set batterijen (4xAA)
- Bloeddrukpas
Algemene productdetails
Merk Omron
Locatie meting Bovenarm
Voeding Batterij
Manchet oppompen Automatisch
PC-verbinding PC-verbinding
Automatisch geheugen Automatisch geheugen
Geheugenfunctie Geheugenfunctie
Algemene kenmerken
Locatie meting Bovenarm
Manchet oppompen Automatisch
PC-verbinding  
Voeding Batterij
Bluetooth  
Connectie met smartphone  
Connectie met smartphone/tablet Draadloos
WiFi  
Geheugen
Aantal geheugenplaatsen 200
Automatisch geheugen  
Geheugenfunctie  
Geheugenfunctie  
Identificatie
EAN 4015672110939
Merk Omron
SKU HEM-7322T-E
Verschenen in 2017

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bloeddrukmeters

Algemeen
Beslist.be
Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2020 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Akkoord