Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

SONY Blu-ray speler

Voor jou gevonden: DVD- & Blu-ray spelers

productinformatie
Coolblue.be zegt:Coolblue zegt:
De Sony BDP-1700 schaalt de resolutie van dvd's op naar Full HD. Daardoor is het beeld scherper en gedetailleerder. Je hebt toegang tot apps en meer online vermaak door de speler met internet te verbinden. Sluit een usb stick of externe harde schijf aan op de speler en speel foto's, video's en muziek direct af op je televisie.
Amazon.de zegt:Amazon.de zegt:
Sony BDP-s1700
Maxict.nl zegt:Maxict zegt:
Ervaar High DefinitionBekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos™ zijn de kleuren nog intenser dan ooit.Kijk in 1080pGeniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie.Sublieme geluidskwaliteitGeniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby TrueHD en DTS-HDBekijk alles in Full HDErvaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt — van dvd's en Blu-ray Discs™ tot gestreamde content. De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definition op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn.Kleuren die tot leven komenWek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos™-kleuren. Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos™-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien.Modern en minimalistischDe BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is. Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten.Het beste van internet op uw tvOntdek alles wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube™-video's.USB Plug and PlaySluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen.
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:
Ervaar High Definition
Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos zijn de kleuren nog intenser dan ooit.

Kijk in 1080 p
Geniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie.

Sublieme geluidskwaliteit
Geniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby TrueHD en DTS-HD

Bekijk alles in Full HD
Ervaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt — van dvd's en Blu-ray Discs tot gestreamde content. De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definit
ion op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn.

Kleuren die tot leven komen
Wek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos-kleuren. Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien.

Modern en minimalistisch
De BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is. Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten.

Het beste van internet op uw tv
Ontdek alles wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube-video's.

USB Plug and Play
Sluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen.


- Blu-ray Disc speler
- weergave van: DVD-R
- DVD-RW
- DVD+R
- CD-R/RW
- JPEG
- MPEG4
- M2TS
- WAV
- WMA


Audio

- Ingebouwde audio decoders: DTS-HD,Dolby TrueHD
Poorten & interfaces

- Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten: 1
- HDMI: Ja
- Aantal USB 2.0-poorten: 1
- Digitale audio, coaxuitgang: 1
- Aantal HDMI-poorten: 1
Energie

- Typisch stroomverbruik: 8,5 W
- Stroomverbruik (in standby): 0,25 W
Netwerk

- Wi-Fi: Nee
- Ethernet LAN: Ja
Video

- Volledige HD: Ja
- Diepe kleur support: Ja
- Ondersteunde video-modi: 1080p
- 24p: Ja
- Video upscaling: Ja
- Netwerk streaming: Ja
Opslagmedia

- Geïntegreerde geheugenkaartlezer: Nee
Ergonomie

- Kinderslot: Ja
- Ouderlijk toezicht: Ja
- Schermbeveiligingsfuncties: Ja
- Afstandsbediening: RMT-B127P
Mediatypes

- Optische drive type: BD,CD,DVD
Inhoud van de verpakking

- Afstandsbediening: Ja
- Batterijen meegeleverd: Ja
- Gebruikershandleiding: Ja
- Garantiekaart: Ja
Design

- Kleur van het product: Zwart
- Soort apparaat: Blu-Ray speler
Prestatie

- Progressive scan: Nee
Gewicht en omvang

- Breedte: 230 mm
- Diepte: 194 mm
- Hoogte: 39 mm
- Gewicht: 800 g
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Ervaar High Definition Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos zijn de kleuren nog intenser dan ooit. Kijk in 1080 p Geniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie. Sublieme geluidskwaliteit Geniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby TrueHD en DTS-HD Bekijk alles in Full HD Ervaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt ? van dvd's en Blu-ray Discs tot gestreamde content. De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definition op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn. Kleuren die tot leven komen Wek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos-kleuren. Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien. Modern en minimalistisch De BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is. Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten. Het beste van internet op uw tv Ontdek alles wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube-video's. USB Plug and Play Sluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen. Blu-ray Disc spelerweergave van: DVD-RDVD-RWDVD+RCD-R/RWJPEGMPEG4M2TSWAVWMA AudioIngebouwde audio decoders: DTS-HD,Dolby TrueHDPoorten & interfacesAantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten: 1HDMI: JaAantal USB 2.0-poorten: 1Digitale audio, coaxuitgang: 1Aantal HDMI-poorten: 1EnergieTypisch stroomverbruik: 8,5 WStroomverbruik (in standby): 0,25 WNetwerkWi-Fi: NeeEthernet LAN: JaVideoVolledige HD: JaDiepe kleur support: JaOndersteunde video-modi: 1080p24p: JaVideo upscaling: JaNetwerk streaming: JaOpslagmediaGeïntegreerde geheugenkaartlezer: NeeErgonomieKinderslot: JaOuderlijk toezicht: JaSchermbeveiligingsfuncties: JaAfstandsbediening: RMT-B127PMediatypesOptische drive type: BD,CD,DVDInhoud van de verpakkingAfstandsbediening: JaBatterijen meegeleverd: JaGebruikershandleiding: JaGarantiekaart: JaDesignKleur van het product: ZwartSoort apparaat: Blu-Ray spelerPrestatieProgressive scan: NeeGewicht en omvangBreedte: 230 mmDiepte: 194 mmHoogte: 39 mmGewicht: 800 g Dit artikel heeft ean 4548736013544
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:
Ervaar High Definition Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700. Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos zijn de kleuren nog intenser dan ooit. Kijk in 1080 p Geniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie. Sublieme geluidskwaliteit Geniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby TrueHD en DTS-HD Bekijk alles in Full HD Ervaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt — van dvd's en Blu-ray Discs tot gestreamde content. De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definition op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn. Kleuren die tot leven komen Wek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos-kleuren. Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien. Modern en minimalistisch De BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is. Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten. Het beste van internet op uw tv Ontdek alles wat er online te vinden is. Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer. Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube-video's. USB Plug and Play Sluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen.Blu-ray Disc spelerweergave van: DVD-RDVD-RWDVD+RCD-R/RWJPEGMPEG4M2TSWAVWMAAudioIngebouwde audio decoders: DTS-HD,Dolby TrueHDPoorten & interfacesAantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten: 1HDMI: JaAantal USB 2.0-poorten: 1Digitale audio, coaxuitgang: 1Aantal HDMI-poorten: 1EnergieTypisch stroomverbruik: 8,5 WStroomverbruik (in standby): 0,25 WNetwerkWi-Fi: NeeEthernet LAN: JaVideoVolledige HD: JaDiepe kleur support: JaOndersteunde video-modi: 1080p24p: JaVideo upscaling: JaNetwerk streaming: JaOpslagmediaGeïntegreerde geheugenkaartlezer: NeeErgonomieKinderslot: JaOuderlijk toezicht: JaSchermbeveiligingsfuncties: JaAfstandsbediening: RMT-B127PMediatypesOptische drive type: BD,CD,DVDInhoud van de verpakkingAfstandsbediening: JaBatterijen meegeleverd: JaGebruikershandleiding: JaGarantiekaart: JaDesignKleur van het product: ZwartSoort apparaat: Blu-Ray spelerPrestatieProgressive scan: NeeGewicht en omvangBreedte: 230 mmDiepte: 194 mmHoogte: 39 mmGewicht: 800 g
Kooprijk.be zegt:Kooprijk zegt:
Ervaar High Definition
Bekijk uw favoriete films in Full HD met de BDP-S1700 Het beeld is duidelijk en gedetailleerd en dankzij Triluminos zijn de kleuren nog intenser dan ooit

Kijk in 1080 p
Geniet van al uw films in kristalheldere hoge resolutie

Sublieme geluidskwaliteit
Geniet van de fijnste details van de oorspronkelijke opname in helder hi-fi Surround Sound met Dolby TrueHD en DTS-HD

Bekijk alles in Full HD
Ervaar helder, hoogwaardig detail bij alles wat u kijkt Â? van dvd's en Blu-ray Discs tot gestreamde content De BDP-S1700 schaalt dvd-films in Standard Definition
op naar bijna HD-kwaliteit, zodat de beelden veel mooier en gedetailleerder zijn

Kleuren die tot leven komen
Wek uw kijkervaring tot leven met de levendige Triluminos-kleuren Dankzij dit brede kleurenpalet, exclusief voor Sony en geoptimaliseerd voor Triluminos-tv's, worden moeilijk te reproduceren rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten prachtig weergegeven, zodat landschappen en zeegezichten er realistischer uitzien

Modern en minimalistisch
De BDP-S1700 heeft een minimalistisch design dat een elegante aanvulling op iedere woonkamer is Dankzij een compact frame van 23 x 3,9 cm (9,1 x 1,5 inch) past de speler zelfs in de kleinste ruimten

Het beste van internet op uw tv
Ontdek alles wat er online te vinden is Geniet van directe toegang tot de nieuwste muziek, films, gemiste programma's en meer Blader door een selectie online kanalen en bekijk de nieuwste YouTube-video's

USB Plug and Play
Sluit gewoon uw USB-stick aan op de poort om nummers, foto's en multimedia-inhoud op uw tv te delen

- Blu-ray Disc speler
- weergave van: DVD-R
- DVD-RW
- DVD+R
- CD-R/RW
- JPEG
- MPEG4
- M2TS
- WAV
- WMA

Audio
- Ingebouwde audio decoders: DTS-HD,Dolby TrueHD

Poorten & interfaces
- Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten: 1
- HDMI: Ja
- Aantal USB 20-poorten: 1
- Digitale audio, coaxuitgang: 1
- Aantal HDMI-poorten: 1

Energie
- Typisch stroomverbruik: 8,5 W
- Stroomverbruik (in standby): 0,25 W

Netwerk
- Wi-Fi: Nee
- Ethernet LAN: Ja

Video
- Volledige HD: Ja
- Diepe kleur support: Ja
- Ondersteunde video-modi: 1080p
- 24p: Ja
- Video upscaling: Ja
- Netwerk streaming: Ja

Opslagmedia
- Geïntegreerde geheugenkaartlezer: Nee

Ergonomie
- Kinderslot: Ja
- Ouderlijk toezicht: Ja
- Schermbeveiligingsfuncties: Ja
- Afstandsbediening: RMT-B127P

Mediatypes
- Optische drive type: BD,CD,DVD

Inhoud van de verpakking
- Afstandsbediening: Ja
- Batterijen meegeleverd: Ja
- Gebruikershandleiding: Ja
- Garantiekaart: Ja

Design
- Kleur van het product: Zwart
- Soort apparaat: Blu-Ray speler

Prestatie
- Progressive scan: Nee

Gewicht en omvang
- Breedte: 230 mm
- Diepte: 194 mm
- Hoogte: 39 mm
- Gewicht: 800 g

Directsale.nl zegt:Directsale zegt:
Sony BDPS1700B, Blu-Ray speler, Zwart, BD, CD, DVD, 1080p, DTS-HD, Dolby TrueHD, RMT-B127P
Algemene productdetails
Portable / tafelmodel Tafelmodel
Ethernet Ethernet
USB USB
BluRay BluRay
DVD+R DVD+R
DVD+RW DVD+RW
DVD-R DVD-R
DVD-RW DVD-RW
SACD SACD
Type DVD-spelers
Merk Sony
Aansluitingen
Internet aansluiting  
USB-aansluiting  
WiFi  
Aantal SCART-aansluitingen Onbekend
Bluetooth  
CI Plus (CI+)  
DVI-aansluiting  
Ethernet  
Firewire-aansluiting (IEEE-1394)  
YUV-aansluiting  
Algemene kenmerken
Type DVD-speler
Uitvoeringsvorm Tafelmodel
Aantal tuners Niet van toepassing
Audio converter 24 Bits - 192 kHz
DLNA gecertificeerd  
DTS-decoder DTS Decoder
DVD-speler / -recorder DVD-speler
HDMI-standaard Onbekend
HDR  
Ingebouwde videorecorder Geen
Opties
1080p Upscaling functie  
3D  
4k Upscaling  
Application Store  
BD-Live  
Connectie met smartphone  
Electronische Programma Gids (EPG)  
IPTV  
Media Player Audio/video
PC Streaming  
Real Dolby Dolby Digital Plus / True HD
ShowView  
Webbrowser  
Weergave
4K/UHD  
BluRay-weergave  
DivX weergave  
DVD+R weergave  
DVD+RW weergave  
DVD-R weergave  
DVD-RAM weergave  
DVD-RW weergave  
HbbTV  
HD-DVD weergave  
SACD-weergave  
Super Video CD / Video CD weergave  
Opname
BluRay-opname  
DVD+R opname  
DVD+RW opname  
DVD-R opname  
DVD-RAM opname  
DVD-RW opname  
HD-DVD opname  
MP3-opname  
MPEG4-opname  
USB-opname  
Afmetingen
Breedte (mm) 23
Diepte (mm) 194
Hoogte (mm) 3.9
Massa (gram) 2500
HDTV
DVB-C  
DVB-S  
DVB-T  
DVB-T2  
Identificatie
EAN 4548736013544
Merk Sony
SKU BDP-S1700ES
Verschenen in 2016
Overig
Stroomverbruik (Watt) 8.5
Stroomverbruik standby (Watt) 250 mW
Algemeen
Beslist.be Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.