Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Babyliss Pro MiraCurl Steamtech

129,95
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.be OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Salontopper.nl:Klantbeoordeling Salontopper: (2k+)
Creëer moeiteloos de perfecte krul! Super geavanceerd. Super eenvoudig. Super krullen. Kort samengevat is dat de BaByliss PRO MiraCurl SteamTech (BAB2665SE). Deze innovatieve krultang stelt je in staat om moeiteloos de perfecte, superzachte en glanzede krul te creëren die langdurig in je haar blijft! De BaByliss PRO MiraCurl SteamTech heeft talloze functies die zich rechtstreeks doorvertalen naar eindeloos veel mogelijkheden. We hebben ze hier op een rij gezet voor je: * 3 Instelbare temperatuurstanden* In 8 seconden opgewarmd tot 190°C, speciaal geschikt voor fijn haar.* In 8 seconden opgewarmd tot 210°C, speciaal geschikt voor dik haar.* In 8 seconden opgewarmd tot 230°C, speciaal geschikt voor stug haar.* Bepaal zelf de richting van de krul: Rechts, links of afwisselend. Zo maak je óf gelijkmatige krullen óf juist een soepele slag in het haar.* Schakel de stoomfunctie in voor glanzende, superzachte en perfect gevormde krullen die extra lang in model blijven!De voordelen kort op een rij:* Geschikt voor: Fijn Haar, Dik Haar, Stug Haar* Resultaat: Krullend Haar, Golvend Haar* Merk: BaByliss PRO* Type Krultang: Miracurl* Vorm Krultang: Cilindrisch* Materiaal Krultang: Keramische Coating* Temperatuur: 190°C – 230°C* Aantal Standen: 3 Standen (190 – 210 - 230)* Kabel: 2,70 Meter, Meedraaiend* Kleur: Zilver* Motief: Geen* Digitaal Display: Nee* Voltage: 230 Volt* Automatische Rotatie: Ja* Instant Heat: Ja* Overig: Bevat koolborstelloze motor met MaxLife PRO technologie, voor zeer nauwkeurige resultaten en lange levensduur van de motor. Inclusief extra waterreservoir en reinigingsspullen!
 • Ionentechnologie:nee
 • Stoomstoot:ja
 • Temperatuurstanden:ja
 • Type:Tang
 • Voeding:Stroom
productinformatie
Kapperskorting.be zegt:Kapperskorting zegt:
Babyliss PRO MiraCurl SteamTech 35W Babyliss PRO MiraCurl SteamTech 35W is de vertrouwde MiraCurl maar nu met een extra optionele stoomfunctie ! Door de toevoeging van de stoomfunctie geef je jouw nieuw verkregen krullen extra verzorging en bescherming . Wanneer jij de perfecte krullen wenst maar daarbij je haar ook optimaal wilt beschermen dan kies je voor de Babyliss Pro MiraCurl SteamTech 35W! Krullen maken was nog nooit zo gemakkelijk als met de Babyliss PRO Miracurl SteamTech. Wil jij je haar ook af en toe krullen? Maar vind jij het ook altijd zo lastig om dit voor elkaar te krijgen? Gun jezelf dan de Babyliss PRO MiraCurl SteamTech want hiermee kan echt iedereen de meest prachtige krullen maken! De Babyliss PRO MiraCurl SteamTech neemt de pluk haar volledig op en voorziet het binnen enkele seconden van een prachtig krul. Je kan de richting van de krullen gemakkelijk instellen en kiezen tussen 3 temperatuur niveaus: 190°C 210°C of 230°C. De MiraCurl heeft een ingebouwde timer die zorgt voor het juiste tijdslimiet van de krul. De Babyliss PRO MiraCurl Steamtech is voorzien van een stoomfunctie. Door middel van het stomen bescherm je je haar en geef je het extra verzorging . Daarnaast heeft dit systeem een knop voor automatische uitschakeling slaapstand en bewegingssensor! Gebruiksaanwijzing Vul het water reservoir van de Babyliss PRO MiraCurl SteamTech met schoon kraanwater en zet de tang op de juiste stand om warm te worden. Zorg ervoor dat je haar droog is voordat je gebruik maakt van de tang! Plaats vervolgens één pluk haar in de SteamTech en sluit de tang. Hou de tang enkele seconden vast totdat je 4 snelle pieptonen hoort. Laat de haarlok los en geniet van jouw mooie krul! Herhaal dit voor elke haarlok totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Wil jij je haar extra bescherming bieden bij het maken van prachtige krullen en ben je benieuwd hoe de Babyliss PRO MiraCurl Steamtech in de praktijk werkt? Bestel jouw tang dan voordelig op Kapperskorting.com met een korting van 30%! Wist je dat als je een bestelling plaats van boven de €30 - dat de verzending dan geheel gratis is? En als je voor 22.00 uur besteld en de producten zijn voorradig ontvang je ze de volgende dag al in huis!
Geslacht: vrouw
Maat: 35W
Coolblue.be zegt:Coolblue zegt:
De BaByliss MiraCurl is de grote zus van dé CurlSecret. Met deze krultang kan echt iedereen krullen maken, je hoeft zelf namelijk weinig te doen. Neem een pluk haar van 2 centimeter breed en zet de krultang aan. De krultang slurpt je haarpluk naar binnen en maakt de perfecte krul. Wat voor jou de perfecte krul is moet je even zelf bepalen. Wil je slag, dan hoeft de temperatuur niet zo hoog en hoeft de haarpluk er niet zo lang in. Hoe hoger de temperatuur, en hoe langer je de pluk er in laat, hoe meer krul je zal krijgen. De keramische binnenzijde beschermt je haar, maar een extra hittebeschermend product is een aanrader. Daarnaast heeft dit model een stoomfunctie. Zo creëer je zachte, gladde, glanzende krullen en zit de krul er ook sneller in.
Xxldeals.com zegt:Xxldeals.com zegt:
Steam technology
MiraCurl™SteamTech features an optional steam function. It sets the curl with jets of steam. Steam in hair styling works in much the same way as steam ironing: as the moisture from the steam quickly evaporates because of the heat, the dried curl becomes set.

Steam also offers in-depth beauty action and:
- Extra-smooth curls.
- Extra-shine. For long-lasting result and perfect curl formation.

MiraCurl™SteamTech
- creates perfect curls every time with infinite possibilities of styles effortlessly.
- adjusts heat, time and curl type.
- can be used with or wit
hout steam.

MaxlifePRO™ technology - electronics driven motor
Miracurl™ SteamTech features ultra-low vibration, is silent and has a tremendously longer lifespan: up to 10 000 hours!

SmartTech® technology, safeguard and energy saver
MiraCurl™ SteamTech comes with 3 functions for added safety and energy savings.
- Auto Shut Off:
- If the appliance is switched on for more than 60 minutes continuously, it will automatically switch off.
- Sleep Mode: After 20 minutes of idle time, the temperature drops to around 150 °C.
- Motion Sensor: It’s only about moving the iron and closing it to trigger the reheat to set temperature.

Ceramic technology
The MiraCurl™SteamTech features a ceramic curl chamber for smooth curl creation.

Reliability, time savings
MiraCurl™SteamTech is provided with a powerful heating system for:
- Ultra fast heat-up.
- Instant recovery to ensure heat stability during use. This is the guarantee of optimum and long-lasting results.

Ease
MiraCurl™Steamtech, it’s only about placing a section of hair into the product, closing it to allow the hair to be automatically taken into the curl chamber and holding it for a few seconds, listening to the bips, waiting for 4 quick beeps,
To reveal effortless, beautiful, free-flowing curls!

For in-depth beauty action!
Softness and extra-shine!
Beautiful results that last longer!
Meervoorhaar.nl zegt:Meervoorhaar zegt:
BaByliss Pro Miracurl Steam Tech BAB2665SE
De BaByliss Pro Miracurl Steam Tech is een aller nieuwste apparaat van Babyliss Pro die schitterende krullen creëert binnen enkele seconden door middel van stoom technologie. Het meest geliefde product van Babyliss, de Miracurl, wordt nu uitgebreid met stoomtechnologie.

De Miracurl Steam Tech is erg betrouwbaar en daarnaast tijdbesparend. Deze krultang warmt namelijk zeer snel op en maakt gebruik van direct warmteherstel waardoor er temperatuurstabiliteit ontstaat tijden het gebruik.

BaByliss Pro Miracurl Steam Tech is een apparaat dat
functioneert met SmartTech technologie. Het apparaat bevat 3 functies voor extra veiligheid en is daarnaast energiezuinig.

Stoomfunctie
De BaByliss Pro Miracurl Steam Tech bevat een optionele stoomfunctie. Hierdoor is het mogelijk om het haar te krullen met behulp van stoom. Met behulp van stoom verdampt de hitte, waardoor er direct een geweldige fixatie ontstaat.

Veiligheid
De Babyliss Miracurl Steam Tech is erg veilig dankzij verschillende factoren. Zo heeft het apparaat een aan /uit schakelaar met een indicatielampje en daarnaast bevat het een controle van de opwarming van het haar doormiddel van instellingen en geluidssignalen. Overigens heeft de Miracurl Steam Tech een anti-blokkeersysteem, een uitneembaar waterreservoir en een reinigingsborstel.

3 functies voor extra veiligheid:

• Automatische uitschakeling: als het apparaat langer dan 60 minuten aan staat schakelt het automatisch uit.
• Slaapmodus: na 20 minuten inactief gebruik daalt de temperatuur naar 150 graden celsius.
• Bewegingssensor: beweeg en/of sluit het apparaat om de warmteherstelfunctie direct te activeren.

Kenmerken BaByliss Pro Miracurl Steam Tech • 3 tijdsinstellingen met pieptoon-indicatie
• 3 temperatuurinstellingen (190 - 210 & 230 graden celsius) voor langdurige resultaten.
• Op ieder haartype te gebruiken.
• Krulrichting controle voor een natuurlijk resultaat rechts/links afwisselend.

Gebruiksaanwijzing:

• Plaats een haar in BaByliss Pro Miracurl Steam Tech.
• Sluit de tool om het haar automatisch in de krulkamer te laten opnemen en houdt een aantal seconden vast.
• Luister naar de geluidssignalen.
• Wacht op vier snelle pieptonen.
• Creëer ten slotte moeiteloos de prachtigste krullen.

BaByliss Pro Miracurl Steam Tech BAB2665SE zorgt voor diepgaande schoonheid, zijdezacht haar en extra glans!
Hairandbeautyonline.com zegt:Hairandbeautyonline.com zegt:
BaByliss Pro Miracurl SteamTech De BaByliss Pro Miracurl SteamTech is het beste krulapparaat van Babyliss Pro die schitterende krullen creëert binnen enkele seconden door middel van stoom technologie. Het meest geliefde product van Babyliss Pro, de Miracurl, is nu uitgebreid met stoomtechnologie.

De Miracurl SteamTech is erg betrouwbaar en daarnaast tijdbesparend. Deze krultang warmt namelijk zeer snel op en maakt gebruik van direct warmteherstel waardoor er temperatuurstabiliteit ontstaat tijden het gebruik.

Deze krultang functioneert met SmartTech technologie. Het apparaat be
vat 3 functies voor extra veiligheid en is daarnaast energiezuinig.

Wat is er nieuw BaByliss Pro Miracurl SteamTech?
De BaByliss Pro Miracurl SteamTech bevat een optionele stoomfunctie. Hierdoor is het mogelijk om het haar te krullen met behulp van stoom. Met behulp van stoom verdampt de hitte, waardoor er direct een geweldige fixatie ontstaat.

Babyliss Pro Miracurl SteamTech is zeer veilig
De Babyliss Miracurl SteamTech is erg veilig dankzij verschillende factoren. Zo heeft het apparaat een aan /uit schakelaar met een indicatielampje en daarnaast bevat het een controle van de opwarming van het haar door middel van instellingen en geluidssignalen. Overigens heeft de Miracurl SteamTech een anti-blokkeersysteem, een uitneembaar waterreservoir en een reinigingsborstel.

3 functies voor extra veiligheid:
• Automatische uitschakeling: als het apparaat langer dan 60 minuten aan staat schakelt het automatisch uit.
• Slaapmodus: na 20 minuten inactief gebruik daalt de temperatuur naar 150 graden Celsius.
• Bewegingssensor: beweeg en/of sluit het apparaat om de warmteherstelfunctie direct te activeren.

De kenmerken van de Babyliss Pro Miracurl SteamTech
• 3 tijdsinstellingen met pieptoon-indicatie
• 3 temperatuurinstellingen (190 - 210 & 230 graden Celsius) voor langdurige resultaten.
• Op ieder haartype te gebruiken.
• Krulrichting controle voor een natuurlijk resultaat rechts/links afwisselend.

Gebruiksaanwijzing van de Babyliss Pro Miracurl SteamTech:
• Plaats een haarpluk in de krultang
• Sluit de tool om het haar automatisch in de krulkamer te laten opnemen en houdt een aantal seconden vast.
• Luister naar de geluidssignalen.
• Wacht op vier snelle pieptonen.
• Creëer ten slotte moeiteloos de prachtigste krullen.

Deze krultang zorgt voor diepgaande schoonheid, zijdezacht haar met extra glans en voor mooie resultaten die langer meegaan!

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.
Algemene productdetails
MerkBaByliss
TypeKrultang
Maximale Temperatuur230 graden
Functies
Ionentechnologie 
Stoomstoot 
Temperatuurstanden 
KrulfunctieNiet van toepassing
Veiligheidsuitschakeling 
Algemene kenmerken
TypeTang
VoedingStroom
240/120 Volt 
Keramische platen 
Maximale temperatuur in ºC230
Identificatie
EAN3030050099980
MerkBaByliss
SKUBAB 2665SE
Verschenen in2016
Algemene productdetails
Temperatuurdisplay 

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Haarstylers

Algemeen
Beslist.be Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.