Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Omron M6 AC bovenarm bloeddrukmeter

99,9579,90
Verzendkosten: 6,95
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.be OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Merkala.nl:Klantbeoordeling Merkala: (707)
Productbeschrijving
De M6AC van Omron is een volautomatische bloeddrukmeter die erg makkelijk is in gebruik. Hij is klinisch gevalideerd en geeft een onregelmatige hartslag aan. Deze meter is voorzien van een opvouwbare manchet maat M/L 22-42cm omtrek.
De M6AC wordt geleverd in een luxe etui.Wat zijn de voordelen van deze meter ?
Met de M6AC is het mogelijk weekgemiddelden van de ochtend- en avondbloeddruk weer te geven. De gekleurde LED lampjes geven aan of er sprake is van een hoge bloeddruk. De Intellisense techniek zorgt ervoor dat de oppompdruk nooit hoger is dan nodig voor een juiste meting.
Het voordeel van de M6AC is dat hij is voorzien van een groot en goed afleesbaar display. Hierop kun je gelijktijdig de bloeddrukwaarden en de hartslag zien.Eventuele foutmeldingen (bijvoorbeeld als gevolg van onregelmatige hartslag of beweging tijdens het meten) worden op het display aangegeven.
De Omron M6AC heeft een geheugen voor 2x100 metingen (2 personen) met datum/tijd.Naast de twee keer 100 geheugen is er ook een gastmodus (wordt niet opgeslagen).Een bijkomend voordeel is ook dat deze meter een bijzonder laag energieverbruik kent: tot 1500 metingen met 1 set batterijen.
Belangrijkste kenmerken

- Groot en duidelijk LCD display
- Automatisch oppompen en ontluchten
- Detectie onregelmatige hartslag
- 2 x 100 geheugenplaatsen en gemiddelde berekening van 3 metingen in 10 minuten
- Gastmodus (geen opslag in geheugen)
- Controle op manchetbevestiging
- Signaleert beweging tijdens het meten
- Werkt op 4x AA batterijen (meegeleverd)
- Inclusief adapter
- Bloeddruk indicatiebalk
- Klinisch gevalideerd
- 3 jaar garantie

 • Locatie meting:Bovenarm
 • Manchet oppompen:Automatisch
 • PC-verbinding:nee
 • Voeding:Stroom + batterij
productinformatie
Bloeddrukmeterwebshop.be zegt:Bloeddrukmeterwebshop zegt:De Omron M6 AC is een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter voor de bovenarm. De M6 AC maakt gebruik van het easy fit manchet (= flexibel manchet) welke geschikt is voor armomtrekken die liggen tussen de 22 cm en 42 cm. Dit komt overeen met een M/L maat manchet. Tevens is deze bloeddrukmeter geschikt voor twee verschillende gebruikers. Technisch is dit model gelijk aan de M6 Comfort, het verschil is de meegeleverde manchet (flexibel ipv 'koker') en de standaard meegeleverde Omron adapter. Geschikt voor twee gebruikers, 100 geheugenplaatsen per gebruiker + gastmodus Flexibel manchet, maat: 22 cm - 42 cm Klinisch gevalideerd Inclusief netstroomadapter Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Simedo.nl zegt:Simedo zegt:Deze Omron M6 AC is de vernieuwde versie van de bekende Omron M6W. Deze meter beschikt over diverse topfunctionaliteiten die het opnemen van de bloeddruk betrouwbaar maken. Daarnaast is de bloeddrukmeter geschikt voor twee verschillende gebruikers. Geschikt voor twee gebruikers, 100 geheugens per gebruiker + gastmodus Manchetmaat: 22 cm - 42 cm Klinisch gevalideerd Inclusief netstroomadapter Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Met de Omron M6AC bovenarmbloeddrukmeter is zelf uw bloeddruk meten heel eenvoudig. De M6AC is erg betrouwbaar, want deze is klinisch gevalideerd. Verder is deze bloeddrukmeter erg gebruiksvriendelijk en uw bloeddruk en hartslag zijn goed af te lezen. De gemeten waarden worden ook op een balk weergegeven. En als uw bloeddruk goed is, branden groene lampjes of als uw bloeddruk te hoog of te laag is, dan ziet u rode lampjes. Zo weet u meteen of uw bloeddruk volgens de richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO, World Health Organization) normaal, te hoog of te laag is.
Verzekerd van een betrouwbare meting
U bent verzekert van een goede en snelle meting, dankzij de speciale Intellisense™ techniek van de Omron M6AC. Het Manchet Controle Systeem controleert of de manchet strak genoeg zit. Dat is belangrijk, omdat metingen vaak onbetrouwbaar zijn door een manchet dat niet goed zit. De M6AC bloeddrukmeter toont u of de manchet goed zit. Pas dan is de meting betrouwbaar.
Herkenning van ochtendhypertensie
Ochtendhypertensie is een verhoogde bloeddruk vlak na het ontwaken. Dit komt heel vaak voor en is niet per definitie een hoge bloeddruk in het algemeen. Daarom kan de Omron M6AC bovenarmbloeddrukmeter dit herkennen en u tonen met een symbool.
Herkenning van onregelmatige hartslag
De Omron M6AC bloeddrukmeter herkent ook een onregelmatige hartslag. Dat is belangrijk om te weten, want als uw hartslag niet regelmatig is, dan heeft dit effect op uw bloeddruk. Is uw hartslag onregelmatig (aritmie), dan is de bloeddrukmeting niet betrouwbaar. Krijgt u vaak de melding van aritmie? Dan is het verstandig om uw huisarts te raadplegen.
Detectie van beweging
Het is belangrijk om stil te zitten tijdens de bloeddrukmeting. Beweging heeft namelijk invloed op uw bloeddruk. Als u te veel beweegt tijdens de meting, dan geeft de Omron bloeddrukmeter een symbool weer, zodat u weet dat deze meting niet betrouwbaar is.
Opslaan van bloeddrukmetingen
De M6AC bovenarmbloeddrukmeter heeft een geheugen voor 2 gebruikers en slaat per gebruiker automatisch 100 metingen met datum en tijd op. Zo kunt u het verloop van uw bloeddruk en hartslag goed bijhouden. Wil iemand anders even zijn bloeddruk meten en mogen deze waarden niet opgeslagen worden? Dan schakelt u de gastmodus gewoon even in.
Berekening van gemiddelden
Omdat uw bloeddruk dynamisch is (het verschilt per moment) is een gemiddelde van 3 metingen betrouwbaarder. Daarom berekent de M6AC het gemiddelde van 3 metingen binnen 10 minuten.
Inclusief bloeddrukpas
Bij de M6AC bloeddrukmeter ontvangt u een bloeddrukpasje. Als u hierop de gemeten bloeddrukwaarden noteert, heeft u altijd een helder overzicht van het verloop van uw bloeddruk.
Zelf bloeddruk meten met de Omron M6AC bloeddrukmeter
Zelf uw bloeddruk meten is erg gemakkelijk met de Omron M6AC bloeddrukmeter:
- Selecteer gebruiker 1 of 2.
- Plaats de manchet om uw ontblote bovenarm.
- Druk op de startknop. De manchet wordt automatisch opgepompt.
- Lees uw bloeddrukwaarden en hartslag af.
Hoe vaak uw bloeddruk meten?
Als uw arts u geadviseerd heeft uw bloeddruk bij te houden, is het belangrijk om 3 keer per dag uw bloeddruk te meten. Dit doet u omdat uw bloeddruk dynamisch en dus niet altijd hetzelfde is.
De eerste meting doet u direct na het wakker worden. Verder meet u nog 1 keer ’s middags en ’s avonds. Als u gezond bent, is een jaarlijkse meting voldoende.
Waarom eigenlijk uw bloeddruk meten?
U merkt het niet snel als uw bloeddruk hoger of lager is dan gewoonlijk. Een te hoge of lage bloeddruk kan ernstige gevolgen voor uw gezondheid hebben. Mogelijke klachten ontstaan vaak pas later. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw bloeddruk te meten.
En waarom zelf uw bloeddruk meten?
Zelf uw bloeddruk meten heeft meerdere voordelen ten opzichte van een meting bij de dokter:
- Eigen omgeving
- Zelf uw tijdstip en regelmaat bepalen
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Omron M6 AC Bovenarm Bloeddrukmeter

De Omron M6AC is een bloeddrukmeter dat betrouwbare uitslagen geeft en 2x 100 opslag plaatsen voor het geheugen bevat. Met deze functie is de M6 AC Bovenarm Bloeddrukmeter in staat om een weekgemiddelde van ochtend- en avonddruk weer te geven. De bloeddrukmeter wordt geleverd met een manchet maat M/L tot 42cm omtrek en is klinisch gevalideerd.

Eigenschappen Omron M6 AC

• Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
• 100 geheugenplaatsen per persoon
• Wordt geleverd met manchet maat M/L 22-42 cm
• Klinisch gevalideerd en detectie onregelmatige hartslag
• Berekent week gemiddelde van ochtend- en avondbloeddruk

De Omron M6 Ac wordt geleverd met een gratis adapter die al in de verpakking is inbegrepen.

Innoverende functies Bloeddrukmeter Omron AC 6

Deze bloeddrukmeter is met innoverende functies de vervanger van de Omron M6 IntelliSense. Deze vernieuwde versie kan het weekgemiddelden van de ochtend- en avondbloeddruk naast elkaar weergeven zodat metingen over verschillende dagdelen naast elkaar gezet kunnen worden.. Naast geheugen voor twee gebruikers hij heeft ook een gast modus. De waarden van de gast modus worden niet opgeslagen. Daarnaast geven gekleurde LEDS aan of er sprake is van een hoge bloeddruk. De adapter wordt nu standaard meegeleverd.

Thuis je bloeddruk opmeten

Het thuis meten van de bloeddruk wordt door steeds meer mensen gedaan. Om de gezondheid preventief in de gaten te houden of op advies van de huisarts. Een gezonde bloeddruk staat voor een goede gezondheid. Een te hoge bloeddruk kan leiden tot onder andere hartklachten of een beroerte, het is daarom raadzaam om elke dag thuis de bloeddruk te meten, zeker omdat een hoge bloeddruk vaak onopgemerkt blijft. Ga bij vragen of twijfel over de bloeddruk altijd langs de huisarts.

Technische specificaties:

- Automatisch oppompen en ontluchten
- Detectie onregelmatige hartslag
- Opvouwbaar M/L manchet tot 42 cm armomvang
- Berekent weekgemiddelde van ochtend- en avondbloeddruk
- Gastmodus (geen opslag in gehuegen)
- Controle op aanleggen manchet
- Signaleert beweging tijdens het meten
- Bloeddruk indicatiebalk
- Klinisch gevalideerd

Inhoud: Omron M6 AC Bovenarm Bloeddrukmeter, manchet, adapter

Klik hier voor de Nederlandse handleiding
Fitwinkel.nl zegt:Fitwinkel zegt:De M6 Intellisense bloeddrukmeter van Omron meet op eenvoudige en snelle wijze uw bloeddrukwaarden en hartslag. Deze bloeddrukmeter is uitgerust met IntelliSense: een oppomptechniek om te bereiken dat de manchet tot precies de juiste druk wordt opgepompt. Deze bloeddrukmeter is volautomatisch. In het geheugen is plaats voor maar liefst 90 metingen opslaan. Hierdoor is het gemakkelijk om afwijkingen en veranderingen in uw metingen op te sporen. Door het extra grote display en bedieningsknoppen is deze bloeddrukmeter ook zeer geschikt voor ouderen. De bloeddrukwaarden en hartslag worden gelijktijdig op het LCD display getoond. Automatische bloeddruk- en hartslagmonitor Eenvoudige bediening Groot LCD display Locatie meting: Bovenarm Intellisense Technologie Geheugen met datum/ tijd markering Detecteert automatisch onregelmatige hartslag Geheugen voor 90 meetresultaten Klinisch Getest (international Protocol) Inclusief Zachte draagtas Inclusief manchet maat M (22 - 32 cm) Inclusief Batterijen Laag energieverbruik
Algemene productdetails
EAN4015672108332
MerkOmron
SKUM6-AC
Verschenen in2015
Algemene kenmerken
Locatie metingBovenarm
Manchet oppompenAutomatisch
PC-verbinding 
VoedingStroom + batterij
Bluetooth 
Connectie met smartphone 
Connectie met smartphone/tablet 
WiFi 
Geheugen
Aantal geheugenplaatsen200
Automatisch geheugen 
Geheugenfunctie 
Geheugenfunctie 

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Bloeddrukmeters

Algemeen
Beslist.be Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.