Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Omron HBF511BE

92,95
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 1 - 2 dagen
 • Inclusief beslist.be OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Directsale.nl:Klantbeoordeling Directsale: (1k+)
De Omron BF511 karada scan is een professionele alles in één weegschaal.
 • Aantal geheugenplaatsen:4
 • Maximale draagkracht (kg):150 kg
 • Type:Elektronisch
 • Type scherm:LCD
 • Weeggradaties (gram):100 gram
productinformatie
Product omschrijvingDe Omron BF511 karada scan is een professionele alles in één weegschaal.
Coolblue.be zegt:Coolblue zegt:
Is alleen je gewicht meten niet genoeg? De Omron BF511 geeft een gedetailleerde en nauwkeurige lichaamsanalyse dankzij de voet- en handsensoren. De weegschaal zendt kleine stroomstoten door je lichaam. Vervolgens analyseert hij je gewicht, vetpercentage, spiermassa, buikvet en BMI. Daarnaast zie je op de weegschaal ook je caloriebehoefte bij rust en activatie terug. Met meerdere personen gebruik maken van de weegschaal? Dat kan. Er zijn namelijk 4 gebruikersprofielen instelbaar op de weegschaal. De weegschaal is klinisch gevalideerd. Lees de handleiding goed door voor gebruik, want de sensoren zijn gevoelig en een fout(melding) is snel gemaakt. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:
De Omron BF511 is een zeer betrouwbare lichaamsvetmeter en weegschaal in 1, dankzij de 8 sensoren, die een 4-puntsmeting via handen en voeten mogelijk maakt. Hiermee kunt u niet alleen uzelf wegen, maar u kunt ook meteen laten berekenen wat uw BMI (verhouding lengte en gewicht), lichaamsvetpercentage, visceraal vetpercentage en spiermassa zijn. Die getallen vertellen u meer dan uw gewicht alleen. Voor een gezond leven is een goede balans van uw gewicht, vetpercentages en lengte belangrijk. Gelukkig berekent de slimme Omron lichaamsvetmeter deze verhoudingen direct voor u. De weegschaal geeft zelfs op basis van uw persoonlijke gegevens aan hoeveel calorieën u per dag in mag nemen. Dit kan u helpen om gezond af te vallen.
Berekening van vetpercentages en BMI
Om uw vetpercentages, BMI en spiermassa te berekenen hoeft u alleen maar uw leeftijd, geslacht en lengte in de Omron BF511 in te voeren. Zodra de weegschaal uw gewicht meet, berekent deze aan de hand van uw gegevens automatisch uw BMI (Body Mass Index). Ook wordt het percentage lichaamsvet en orgaanvet (visceraal vet) gemeten. BF511 geeft meteen aan of uw BMI, vetpercentages en spiermassa laag, normaal, hoog of zeer hoog zijn ( -, 0, +, ++). Zo weet u direct of uw gewicht, lengte, vetpercentages en spiermassa in balans zijn.
Berekening van BMI voor kinderen
De BF 511 personenweegschaal kan ook de BMI voor kinderen berekenen. Dat kunnen zeker niet alle weegschalen met BMI-berekening. De weegschaal berekent de BMI voor kinderen vanaf 6 jaar en vanaf 100 cm.
Uitgebreide handleiding met informatieve tabellen
In de uitgebreide handleiding van de Omron BF511 vindt u verschillende tabellen met gegevens over BMI, lichaamsvet, visceraal vet en spiermassa. Met die gegevens kunt u uw eigen gegevens vergelijken. Zo weet u snel of alles nog in balans is.
Meten met de BI-methode
De Omron BF511 maakt gebruik van weerstand (bio-elektrische impedantie). Hierbij wordt een zwakke elektrische stroom door uw lichaam gestuurd, via uw handen en voeten. Dat stroompje voelt u niet. Door de elektrische weerstand te meten, weet de vetmeter wat uw lichaamsvetpercentages zijn.
Wegen en meten met de Omron BF511 vetmeter
Uw gewicht, BMI, lichaamsvetpercentages en spiermassa meten en berekenen is heel eenvoudig met de handige Omron BF511 lichaamsvetmeter met weegschaal. U stelt eerst uw gegevens in, zoals in de handleiding staat omschreven.
- Zet de weegschaal aan met de aan-/uitknop.
- Neem het handstuk in uw handen.
- Selecteer uw gebruiksnummer of de gastmodus.
- Stap met blote en droge voeten op de elektroden van de weegschaal.
- Uw gewicht wordt duidelijk weergegeven op het scherm.
- Als ‘start’ op het scherm verschijnt, houdt u het handstuk met rechte armen voor u.
- Als de meting klaar is, verschijnt uw gewicht weer op het scherm.
- Druk op ‘set/mode’ om uw meetresultaten te zien.
- Zet de weegschaal uit met de aan-/uitknop.
U kunt zich ook alleen even wegen. In dat geval hoeft u minder te doen:
- Zet de weegschaal aan met de aan-/uitknop.
- Stap met blote en droge voeten op de elektroden van de weegschaal.
- Uw gewicht wordt weergegeven
- Zet de weegschaal uit met de aan-/uitknop.
Als u vergeet de weegschaal uit te zetten, dan schakelt de weegschaal automatisch na een paar minuten uit. Zo worden uw batterijen bespaard.
Advies bij het wegen en meten
Omron beveelt u aan om de BF511 vetmeter altijd in dezelfde omgeving en onder dezelfde dagelijkse omstandigheden te gebruiken en niet na lichamelijke inspanning, een bad of sauna, na het drinken van veel water, alcohol of binnen 2 uur na een maaltijd. Alleen op die manier krijgt u een goed inzicht in uw normale veranderingen van uw vetpercentages en gewicht.
Veiligheidsrichtlijnen bij de weegschaalIn de handleiding zijn een aantal veiligheidsrichtlijnen bij de weegschaal beschreven. Zo mag de weegschaal niet gebruikt worden door personen met medische implantaten, zoals een pacemaker en zwangere vrouwen. Lees voor aanschaf en gebruik de handleiding, die u hieronder kunt downloaden.
Merkala.nl zegt:Merkala zegt:
Informatie over de Omron BF511 Body Composition Monitor
De Omron BF511 Body Composition Monitor is een professionele alles in één weegschaal. De Omron BF 511 meet niet alleen heel accuraat uw gewicht maar ook vetmassa, spiermassa en BMI.
Wat kunt u met de Omron BF511 Body Composition Monitor meten?

- Lichaamsvet (%)
- Visceraal vet (maximaal 30 niveaus)
- BMI (Body Mass Index)
- Skeletspiermassa (%)
- 4 instelbare gebruikersprofielen

U kunt de BF511 ook alleen als weegschaal gebruiken: zet hem aan, wacht op de 0.0, stap er op en lees het resultaat!
De BF511 wordt geleverd inclusi
ef 4 AA batterijen.
Hoe werkt de Omron BF511 Body Composition Monitor?
Het lichaamsvetpercentage wordt bepaald aan de hand van bio-elektrische impedantie (BI) methode.Spieren, bloedvaten en bot zijn lichaamsweefsels die veel water bevatten en gemakkelijk elektriciteit geleiden. Lichaamsvet is een weefsel dat minder geleidend is.
De BF511 stuurt een zeer zwakke elektrische stroom door het lichaam voor het meten van de hoeveelheid vetweefsel. Dit voelt u niet.Voor het bepalen van de lichaamssamenstelling zijn ook van belang uw gewicht, lengte, leeftijd en geslacht.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen en kan personen tot maximaal 150kg wegen.
Reiniging van de BF511
Voor gebruik met een droge, zachte doek. Indien nodig met een vochtige, niet te natte doek en daarna afdrogen.
Alleen de elektroden mogen eventueel met alcohol gereinigd worden, de andere onderdelen niet.
Gebruik de BF511 niet in combinatie met medische elektronische implantaten zoals pacemakers.Lees voor het gebruik de handleiding met duidelijke uitleg over de te meten onderdelen en de juiste wijze van meten. Bevat interpretatie tabellen.
Sportbay.nl zegt:Sportbay zegt:
De Omron BF511 weegschaal heeft als bijzondere eigenschap dat het vetpercentage van kinderen vanaf zes jaar kan meten. Het vetpercentage wordt bepaald aan de hand van de bio-elektrische impedantie waarbij op basis van de vierpuntsmethode een zwakke stroom door het gehele lichaam wordt gestuurd. Metingen kunnen via de geheugen- of via de gastmodus worden verricht. Naast gewicht, vet-, spierpercentage en BMI wordt ook het basaal metabolisme (in kcal) in het overzichtelijke display getoond. Tevens worden het visceraal vetniveau en een classificatie van de gemeten waarden weergegeven. Producteigenschappen:

Maximaal weegvermogen: 150 kg

Afmetingen: L 30 x B 15 x H 3,5 cm

Geheugen voor 4 personen

Gebruik vanaf 6 jaar

Eigenschappen lichaamsanalyse:

BMI (Body Mass Index)

Lichaamsvetpercentage

Spierpercentage

BMR (Basal Metabolic Rate)

Botmassa

Percentage skeletspieren

Visceraal vetpercentage

Algemene specificaties:

Klinisch gevalideerd

Geheugen voor voorgaande meting

Geheugen voor 4 personen 8 sensoren

Speciale kindermodus

Voor 6 - 80 jaar

Inclusief batterijen

Garantie 3 jaar

Lichaamsvet
De Omron BF511 meet het percentage lichaamsvet ten opzichte van lengte en gewicht, met behulp van acht meetpunten. Teveel lichaamsvet kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten zoals een verhoogd cholesterolgehalte, hart- en vaatziektes en diabetes (suikerziekte). Lichaamsvet hoopt zich vooral op rond de buik, bovenarmen, heupen en bovenbenen. Visceraal vet (vet rondom de organen)
Dit is het gevaarlijkste vet, het vet dat zich ophoopt rondom de organen. Visceraal vet is niet altijd zichtbaar, ook mensen met een gezond gewicht kunnen hier last van hebben. Mensen met een hoog percentage van dit vet, hebben vaak een grote maaginhoud. Mensen met een gezond gewicht en toch een hoog percentage orgaanvet hebben doorgaans last van hun metabolisme. BMI
Het BMI is een index voor het gewicht in verhouding tot de lichaamslengte. Het BMI wordt berekend door het lichaamsgewicht in kilo's te delen door het kwadraat van de lichaamslengte. Bij een BMI onder de 18,5 is er sprake van ondergewicht. Tussen de 18,5 en 24,9 heeft men een gezond gewicht. Een BMI tussen de 25 en 29,9 duidt op overgewicht. Bij een BMI hoger dan 30 is er sprake van obesitas. Let wel: dit zijn gemiddelde waardes die per persoon net wat anders kunnen zijn.

Algemene productdetails
Merk Omron
Type Digitale weegschaal
Weeggradaties (gram) 100 gram
Lichaamsvetanalyse Lichaamsvetanalyse
Spiermassa-analyse Spiermassa-analyse
Multi-informatiescherm Multi-informatiescherm
Geheugenfunctie Geheugenfunctie
Maximale draagkracht 0 t/m 150 kg
Geheugen
Aantal geheugenplaatsen 4
Geheugenfunctie  
Weegmogelijkheden
Maximale draagkracht (kg) 150 kg
Lichaamsmassa-index (BMI)  
Lichaamsvetanalyse  
Lichaamswateranalyse  
Spiermassa-analyse  
Algemene kenmerken
Type Elektronisch
Type scherm LCD
Weeggradaties (gram) 100 gram
Connectie met smartphone  
Connectie met smartphone/tablet  
Materiaal weegplatform Kunststof
Multi-informatiescherm  
PC-verbinding  
Weeggradaties (gram) 100
Identificatie
EAN 4015672104068
Merk Omron
SKU BF 511
Verschenen in 2016
Batterij-informatie
Lithium-batterij  

Alle aanbieders

Andere varianten

Voor jou gevonden: Personen weegschalen

Algemeen
Beslist.be Beslist.be is het grootste online winkelcentrum van België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Bent u op zoek naar goedkope outlets, vraagt u zich af of u dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wilt u een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.be. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.be™

Beslist.be maakt gebruik van cookies. Gaat u verder op onze website, dan stemt u in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.